Elfelejtette a Működési nyilvántartási számát vagy jelszavát?
  • Ha elfelejtette a Működési nyilvántartási számát, akkor kérjük, hogy írja be az e-mail címét, a Működési nyilvántartási szám mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Működési nyilvántartási szám küldése gombra, s Működési nyilvántartási számát megküldjük az Ön e-mail címére.
  • Ha elfelejtette jelszavát, viszont tudja a Működési nyilvántartási számát, akkor kérjük, hogy írja be Működési nyilvántartási számát és e-mail címét, nyomja meg a Jelszó küldése gombot, s hamarosan megkapja az új jelszót. Ezzel az új jelszóval férhet hozzá a webhelyhez.
  • Ha elfelejtette a Működési nyilvántartási számát és jelszavát, akkor kérjük, hogy előbb állítsa helyre a Működési nyilvántartási számot, majd a jelszót. A Működési nyilvántartási szám helyreállításához írja be e-mail címét, a Működési nyilvántartási szám mezőt hagyja üresen, majd kattintson a Működési nyilvántartási szám küldése gombra, s Működési nyilvántartási számát megküldjük az e-mail címre. Innentől ezt a név űrlapot használhatja a jelszó visszaállítására.
Ön itt van: Home Regisztráció