Regisztráció
* A mező kitöltése kötelező Kötelező mező | A mező LÁTHATÓ az adatlapban A mező látható az Ön adatlapjában | A mező NEM látható az adatlapban A mező nem látható az Ön adatlapjában | Információ: ? : Mező leírása: Vigye rá az egeret az ikonra Információ: Mutasson az egérrel az ikonra
Kedves Kolléganő / Kolléga!

A következő oldalakon kizárólag gyógyszerész szakemberek számára szóló információk találhatóak, ezért kérjük, a belépés előtt regisztráljon!

A regisztráció menete

A Gyógyszerész Továbbképzés Online portálra történő regisztrációhoz kérjük, értelemszerűen adja meg az alábbi adatait.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy a működési nyilvántartási számát pontosan adja meg, mert a későbbiekben ennek segítségével tud majd belépni az oldalra.

A regisztráció során Önnek nem kell jelszót megadni, azt a rendszer automatikusan készíti és e-mailben elküldi Önnek. Épp ezért kérjük, ellenőrizze, jól adta-e meg e-mail címét. Hibásan megadott e-mail cím esetében nem fogja megkapni jelszavát!
Természetesen az automatikusan generált jelszót bármikor megváltoztathatja a portál Adatmódosítás menüpontja alatt.
 
* A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható az adatlapban Információ: Név : Kérjük, hogy írja be valódi teljes nevét.
* A mező kitöltése kötelező A mező NEM látható az adatlapban Információ: E-mail : Kérjük, hogy érvényes e-mail címet írjon be. Erre a címre küldjük a megerősítő e-mailt a regisztrálás után.
* A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ az adatlapban Információ: Működési nyilvántartási szám : Kérjük, hogy érvényes Működési nyilvántartási számot írjon be.  Ne legyen benne szóköz, legalább 3 karakterből álljon, s 0-9,a-z,A-Z karaktereket tartalmazzon.
A fenti e-mail címre fogjuk küldeni az új jelszót.
Miután megkapta az új jelszót, be tud jelentkezni, és meg tudja változtatni.
A mező NEM látható az adatlapban Információ: Irányítószám : <p>Kérjük, írja be lakhelyének irányítószámát!</p>
A mező NEM látható az adatlapban Információ: Város : <p>Kérjük, írja be a város vagy falu nevét, ahol lakik!</p>
A mező NEM látható az adatlapban Információ: Utca : <p>Kérjük, írja be az utcát és a házszámot!</p>
A mező LÁTHATÓ az adatlapban
* A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ az adatlapban
* A mező kitöltése kötelező A mező LÁTHATÓ az adatlapban Információ: Adatkezelési nyilatkozat elfogadása : <p>Elfogadom az adatkezelési nyilatkozatot</p>
Adatai megadása, valamint a Használati feltételek elfogadása után, kattintson a Regisztrálok gombra. Ezt követően hamarosan kapni fog egy e-mailt melyben tájékoztatjuk a továbbiakról.
* A mező kitöltése kötelező Kötelező mező | A mező LÁTHATÓ az adatlapban A mező látható az Ön adatlapjában | A mező NEM látható az adatlapban A mező nem látható az Ön adatlapjában | Információ: ? : Mező leírása: Vigye rá az egeret az ikonra Információ: Mutasson az egérrel az ikonra
Ön itt van: Home Regisztráció Regisztrálás